2020

Skummeslövsspelen

Skummeslövsspelen, 20/6 – 28/6
En av Sveriges största tävlingar för alla åldrar.

Anmälan sker genom Svenska Tennisförbundet

Blixten - En dubbelturnering för alla!

Lördagen den 17 Juli

Lokala tennisserien

I år skall vi försöka försvara titeln i den Lokala tennisserien.
Onsdagen den 29 april kl.17.00 har vi upprop för intresserade deltagare i Skummeslövs Tk:s serielag 2020.
Välkomna till tennisbanorna för lite tennisspel och information. Serien är iår nerkortad till en enkelserie med totalat fyra lagmatcher med två singlar och en dubbel i varje lagmatch. Om allt fungerar vädermässigt är en match i veckan, veckorna 20 – 23, 11/5 – 6/6.
Vi spelar bäst av fem supertiebreak och kommer att ha två hemmamatcher och två bortamatcher. Lagen i serien 2020 är Laholms Tk, Munka Ljungby Tk, Båstad TS lag I och II och vi Skummeslövs Tk.
Vi ställer krav på viss spelstandard och erfarenhet av spel i serietennis men inget krav på spelarlicens, kön eller viss ålder. Medlemskap i Skummeslövs Tk 2020 krävs för att representera klubben i serien.
Välkomna till banorna den 29 april kl.17.00
Stefan Sundgren lagledare 2019
"Det är det femte året som vi håller igång den lokala tennisserien och detta året deltog hela sju lag. I år vann Munka-Ljungby A med Björn Fagerström och Hugo Eek (15 år) i laget. De var obesegrade så när som på en match i dubbeln mot tvåan i serien Skummeslövs TK med Richard Sandslätt, Mats Hasselberg, Håkan Gustafsson och Stefan Sundgren i laget. Serien spelas i huvudsak på vardagskvällar utomhus under våren och hösten där lagen möts i tre matcher (två singlar och en dubbel) i bäst av fem supertiebreak-set . För att få deltaga som spelare krävs medlemskap i respektive klubb och att man i uttagningen kvalificerar sig för spel i laget. Respektive hemmaklubb står för inbjudan samt bollar och banor till matcherna. Ingen köns- eller åldersindelning, alla är välkomna att kvala in."

Stefan Sundgren lagledare/kontaktperson


Serieseger för Skummeslövs TK i lokala tennisserien 2019

Spelschema Kick on 19 maj 2019 och resterande serieresultat

 

Resultat för hela serien 2018